Beoordelingen van Peking Hallum

Recente recensies van Peking Hallum

4 sterren na 35 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekker eten en op tijd

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn beter gewent van hun. Eten was van mindere kwaliteit, verkeerde product geleverd ( wel opgelost door na bezorging, echter was dit pas 60 min na het bellen)

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed 😊 en de bezorging was oké 👍

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier te laat

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en genoeg.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten koud, voor de 3e keer niet gekregen wat we besteld hebben en 2 uur na dat het eten bezorgd is bericht krijgen je eten is onderweg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitermate vriendelijke bezorger, keurig op tijd(het is zondag), temperatuur erg goed en de smaak idem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, keurig op tijd,prima op tijd en zoals altijd heerlijk van smaak!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, keurig op tijd en goed warm. Een aanrader. 👍👍👍

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd , en heerlijk gegeten erg tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de bestelling laten bezorgen en het was exact op tijd. 👍

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Ko yo luk was niet lekker, is te vergelijken met golfballen. Tip,: minder beslag gebruiken en in de saus serveren. Voor de rest was het prima

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer de bami niet vegetarisch terwijl ik dit wel kenbaar maak bij bestellen. Verder prima.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel hier

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, warm en lekker.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed op temperatuur. Op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had besteld om 17.15 uur en gevraagd om het 18.45 te bezorgen omdat dan onze gasten arriveerden , maar ze stonden om 18.15 al voor de deur, en dan moet je het eten opwarmen in de magnetron voor vier mensen, dat is geen succes , erg jammer, eten was prima.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zelf is prima. Je kunt zien dat er verse producten worden gebruikt. Wat wij niet begrijpen is dat al het eten, bijvoorbeeld bij Nasi Ramen, in één bak wordt gegooid. Dan moet je raden wat je eet! Dat is niet fijn. Waarom niet alles netjes apart in een vakje, dus een apart vakje voor de saté, een apart vakje voor het rundvlees en een aparte bak Nasi Goreng. NIET alle producten op de Nasi Goreng gooien. Dat is jammer en zonde van het eten én het ziet er daardoor ook onsmakelijk uit. Ik hoop écht dat jullie dit ter harte nemen. Want dit was de laatste keer dat wij wat bij jullie hebben besteld. Succes verder!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas na dik anderhalf uur bezorgd, terwijl we zo snel mogelijk hadden aangegeven. Het eten was half koud en gevraagd om kip pangang maar babi pangang gekregen. Slecht dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hadden de loempia’s te lang gestaan en waren ze niet weg warm meer. De rest was wel heet. De smaak was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen toelichting

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee en half uur na de bestelling werd er bezorgd. Na een uur wachten gebeld. Dame aan telefoon meldt dat ze onderweg zijn. Gewoon een glasharde leugen. Er bleek een storing te zijn hoorden we later. Via de site kon je wel gewoon bestellen. En betalen!! De bezorger maakte nog excuses, maar dat was het wel. Nooit meer via thuisbezorgd.!! En compensatie was hier op zijn plaats geweest.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Zoals het hoort!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorgster was prima op tijd! Voor herhaling vatbaar dus.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, veel keus en snelle bezorging, Top service.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten ! behalve de laatste keer , ik had besteld en betaald via de website maar er werd niks bezorgd , bleek dat ze gesloten waren (wist ik niet ) website werkte gewoon betaling ook afgeschreven van de rekening , contact opgenomen met Peking zou opgelost worden nu 6 dagen later nog steeds niks van vernomen.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Na sluiting Kota Radja in Marrum nu voor de eerste keer bij Peking Hallum online besteld; kon binnen half uur worden afgehaald. Stond klaar bij binnenkomst. Even wat onduidelijkheid bij de overdracht. Chinees menu smaakte uitstekend, lekker pittig! Meer dan voldoende voor 2 personen. Prima eerste ervaring!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Eten was zeer goed.